Over de oprichter

Personeelsbemiddeling betekent voor Martin Marin geen kans onbenut laten om de perfecte match te maken van vacature, kandidaat en werkgever.

Mensen moeten tot hun recht komen en dat is veel meer dan dat curriculum vitae en functie-eisen overeenstemmen. Het gaat om de klik tussen werkgever en werknemer ofwel de juiste man op de juiste plek.

Wij brengen de juiste man op de juiste plek

Mensen moeten tot hun recht komen en dat is veel meer dan het CV en functie-eisen overeenstemmen. Het gaat om de klik tussen werkgever en werknemer ofwel de juiste man op de juiste plek.

Martin Marin geeft informatie, brengt de partijen bij elkaar, levert de officiële vaardocumenten van de geselecteerde kandidaten aan de schipper of rederij, berekent een alleszins redelijke vergoeding, waarna de bemiddelaar zich uit de werkgever-werknemer relatie terugtrekt.

PD Rijn- en Binnenvaart, levert personeel op maat in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Zweden, Oostenrijk, USA en Roemenië.

Martin Marin is geen uitzendbureau!

Martin Marin geeft informatie, brengt de partijen bij elkaar, regelt de papieren, berekent een alleszins redelijke vergoeding, waarna de bemiddelaar zich uit de werkgever-werknemer relatie terug trekt. Martin Marin is geen uitzendbureau!

Voor hulp of vragen blijft Martin Marin stand-by. Martin Marin is puur gespecialiseerd in het bemiddelen en selecteren van Rijn en binnenvaart personeel uit alle EU landen. Martin Marin bemiddelt in matrozen, stuurlui, schippers en kapiteins tot diverse horecafuncties aan boord van passagiersschepen, met geldige papieren en dienstboekjes.

Martin Marin selecteert mensen bij elkaar!

Wanneer u wilt dat Martin Marin personeel voor u bemiddeld, vraagt hij aandachtig naar uw wens, naar de bedrijfscultuur of hoe het er aan boord aan toe gaat etc. Hij duikt in zijn grote bestand van Nederlandse en Roemeense gegadigden en zoekt een aantal mensen uit van wie hij overeenkomstig ervaring weet dat de gevraagde competenties- maar ook karakters overeenkomen. Hij selecteert mensen bij elkaar!

“Als je met elkaar werkt moet er chemie tussen zitten”, volgens Martin. “Het CV met een digitaal foto, geldige vaardocumenten met de aantekening van de door u gewenste functie en gegarandeerd geldig kopie-paspoort of ID-kaart naar de aanvrager.

Als dan de nieuwe man aan boord stapt, is het geen vreemde meer! Dat verstaan wij onder personeelsbemiddeling! Het loon is overeenkomstig met het CAO, daar bemoeien wij ons niet mee”, maar u kunt wel de juiste informatie inwinnen.