Diensten

Onze organisatie richt zich op personeel en dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en selecteren van Rijn en Binnenvaart personeel uit alle EU landen, die betrokken zijn bij alle varende kanalen en rivieren in Europa.

Wij zijn dé personeelsbemiddelaar voor in de binnenvaart

Al meer dan 25 jaar is PD Rijn- en Binnenvaart  de toonaangevende personeelsbemiddelaar voor de Rijn- en binnenvaart sector.

Wij zijn een organisatie dat gespecialiseerd is in het bemiddelen en selecteren van ervaren, professioneel en hoog opgeleid personeel, zoals lichtmatrozen, matrozen, volmatrozen, machinisten, stuurlui en kapiteins voor de Rijn- en Binnenvaart.

Ons bedrijf werkt met personeelsleden uit alle EU landen, die betrokken zijn bij alle varende kanalen en rivieren in Europa.

Werving en selectie

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen of een medewerker voor tijdelijke basis met de juiste kennis en ervaring binnen de binnenvaart branche? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers. 

Aan de hand van ons eerste startgesprek wordt er een functieprofiel opgesteld. Het functieprofiel helpt ons bij de zoektocht naar de juiste kandidaten. Daarna brengen wij u telefonisch in contact met de geselecteerde kandidaten. 

Na het gesprek kunt u een keuze maken uit de geselecteerde kandidaten. De kandidaten waar u een keuze uitmaakt, worden voor u gereserveerd en volgens de afspraken aan boord gebracht.

Voordelen van werving en selectie door PD Rijn- en Binnenvaart

  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
  • U bespaart tijd en kosten
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • Grote database met werkzoekende en werkgevers
  • Werkzoekenden vanuit verschillende landen

De kandidaten van PD Rijn- en Binnenvaart

Mocht u zelf eerst een kijkje willen nemen naar het beschikbare personeel van PD Rijn- en Binnenvaart, registreer u dan op onze website, volg de instructies die u per mail krijgt en maak een account aan. U krijgt dan toegang tot onze personeelsdatabase en de mogelijkheid om een vacature te plaatsen.

Onze werkwijze

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik de juiste medewerker in dienst krijg? Dit is een veel voorkomende vraag die wij te horen krijgen tijdens het startgesprek. De basis voor een geslaagde match is het verkrijgen van valide informatie van zowel de opdrachtgevende organisatie als ook de kandidaat. Hiertoe houden wij een uitgebreide intake bij de opdrachtgever. Na al uw wensen in kaart gebracht te hebben, wordt de wervingsprocedure in gang gezet.

Wanneer we weten om wat voor soort werkzoekende het gaat, zullen we over gaan tot het zoeken van de geschikte kandidaten: We maken een selectie uit onze bestaande personeelsdatabase, we plaatsen de vacature op onze vacaturepagina om zo nog onbekende werkzoekende te bereiken en we contacteren onze netwerk om na te gaan of zij nog potentiële kandidaten kennen.

PD Rijn- en Binnenvaart geeft ook lezingen

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in de binnenvaart branche. Kennis die wij graag willen delen met anderen. Daarom kunt u PD Rijn- en Binnenvaart ook inhuren voor lezingen en cursussen.