Over PD Rijn- en Binnenvaart

Onze organisatie “Personeel en Dienstverlening” is gespecialiseerd in het bemiddelen en selecteren van Rijn en Binnenvaart personeel uit alle EU landen, die betrokken zijn bij alle varende kanalen en rivieren in Europa.

Bemiddeling & selectie van ervaren, professioneel en hoogopgeleid personeel

Wij zijn een organisatie, die gespecialiseerd is in het bemiddelen en selecteren van ervaren, professioneel en hoogopgeleid personeel, zoals: lichtmatroos, matroos, volmatroos, machinist, stuurman, kapitein, voor de Rijn en Binnenvaart.

Als betrouwbaar bemiddelingsbedrijf voor onze zakelijke relaties bieden wij personeel uit Nederland en Roemenië aan. Daarnaast bemiddelen wij ook horecapersoneel voor uw passagiersschepen, zoals: kok, kelner/serveerster, barkeeper/barkeepster, keukenhulp en kamermeisjes.

U mag ervan uitgaan dat het personeel in ons bestand de vereiste papieren en een geldig dienstboekje voor Rijn- en binnenvaart hebben.

P&D Rijn en Binnenvaart is aangesloten bij de KvK te Rotterdam onder het nummer 24359612, onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam onder het nummer: 24359612.

Wij werken samen met diverse Nederlandse en Roemeense organisaties en instanties binnen de binnenvaart. Het voordeel van Roemeens personeel is dat zij ingezet kunnen worden voor langere periodes, bijvoorbeeld 4 weken op en 4 weken af. Dit biedt gemak en continuïteit voor de Schippers en Rederijen.

P&D Rijn en Binnenvaart is bekend in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Roemenië.

Met deze korte introductie over onze dienstverlening willen wij uw werk makkelijker maken en ondersteuning bieden in de situaties wanneer u voor uw schip of rederij, op zoek bent naar personeel.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Wij komen graag naar u toe voor een kennismakingsgesprek. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.