Werving en selectie

Wij zijn een organisatie, die gespecialiseerd is in het bemiddelen en selecteren van ervaren, professioneel en hoog opgeleid personeel.

Denk hierbij lichtmatrozen, matrozen, volmatrozen, machinisten, stuurlui en kapiteins voor de Rijn- en Binnenvaart.

Personeel- en dienstverlening binnenvaart

Als betrouwbare intermediair voor onze zakelijke relaties bieden wij personeel uit Roemenië en Nederland aan.

Daarnaast bemiddelen wij ook horeca personeel voor uw passagiersschepen, zoals: koks, kelners, serveersters, barkeepers/barkeepsters, keukenhulpen en kamermeisjes. U mag ervan uitgaan dat het personeel in ons bestand de vereiste papieren en een geldig Dienstboekje voor de Rijn en Binnenvaart hebben.

Het voordeel van Roemeens personeel is dat zij ingezet kunnen worden voor langere periodes, bijvoorbeeld 1 maand op en 1 maand af. Dit biedt gemak en continuïteit voor de schippers en rederijen. Wij werken samen met diverse Roemeense binnenvaartmaatschappijen.

PD Rijn- en Binnenvaart is bekend in Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Italië en Roemenië.

PD Rijn- en Binnenvaart is aangesloten bij de KvK te Rotterdam onder het nummer 24359612 en onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam onder het bovengenoemde nummer.

Met deze korte introductie over onze dienstverlening willen wij uw werk makkelijker maken en ondersteuning bieden in de situaties wanneer u, voor uw schip of rederij, op zoek bent naar personeel. Wanneer u interesse heeft of meer informatie wilt, komen wij graag naar u toe voor een gesprek.